ŞIRNAK / İDİL - Yayalar İlkokulu

Yayalar İlkokulu

Yayalar Köyü, No1 İdil / ŞIRNAK
Vizyon
Yörede söz sahibi, kendi kültürünü oluşturmuş, ahlaklı, çalışkan ve başarılı ortaöğretim öğrencileri yetiştirmek.
Misyon
Geleceğe güvenle bakan, çalışkan, çağdaş ve ahlaklı nesiller yetiştirmek için varız. Öğrencilerimizi; toplumun ve çağın ihtiyaçlarını karşılayabilen, yeteneklerinin farkında, kendine güvenen ve en önemlisi topluma yararlı birer birey olarak yetişiyoruz.
Elektrikli Soba
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Okul ve yerleşim yerine ulaşım genelde özel araçlarla yapılmakla beraber Mardin ili Midyat ilçesine neredeyse her gün toplu taşıma aracı vardır. İdil merkeze direkt giden ulaşım aracı yoktur.
İlçe (İdil) ile okul arasında düzenli servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okul bağlı bulunduğu Yayalar Mahallesi/Köyü içinde kuruludur. Köye hakim bir tepecikte yer alan okul ile mahalle arası 150 metre kadardır.
İl merkezine 110 km, ilçe (İdil) merkezi 38 km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Yayalar Ortaokulu ile aynı bina içerisinde bulunmaktadır ve idari olarak Yayalar Ortaokuluna bağlıdır.